Blog

Cum te pregatesti de Craciun?

Sarbatoarea Craciunului este o perioada a bucuriei, si veseliei, pe care o petreci alaturi de familie, rude, prieteni. in fiecare an impodobesti bradul si decorezi casa, pregatesti masa de ajun si cadourile pentru cei dragi, pentru a o umple cu atmosfera magica a Craciunului.

Citeste mai mult

Bonus: cum sa economisesti energie

In sfarsit te-ai mutat. Poate ai avut mult de suferit, te-ai lovit de diferite bariere si nu stiai cum o sa treci peste. Dar iata ca ai reusit! Poti sa spui “acasa” unui loc modern si primitor in care te vei bucura de multe momente frumoase.

Citeste mai mult

10 beneficii + Avantaje tehnice ansamblu rezidential

Revenim cu alte detalii de care trebuie sa te preocupi cand te muti intr-un apartament nou. Fii precaut si intereseaza-te ce facilitati tehnice are cladirea sau ansamblul rezidential, pentru a-ti optimiza timpul cat mai eficient. Doamna Ghica Plaza ofera: – Incinta pazita si supravegheata video...

Citeste mai mult

Tot ce trebuie sa stii la achizitionarea unei locuinte noi

Vrei sa te muti intr-un apartament nou, dar ti se pare foarte complicat? Trebuie doar sa-ti faci o lista organizata cu toate aspectele pe care le consideri importante.

Citeste mai mult

Ai o debara? Profita de ea!

Ai o debara si nu stii cum sa profiti de asta?

Citeste mai mult

5 idei de amenajare a unui balcon de poveste

Daca te gandesti serios sa-ti cumperi un apartament, Doamna Ghica Plaza este complexul rezidential al carui design de apartament este conceput astfel incat sa ofere balcoane cu suprafete mai mari decat...

Citeste mai mult

Darea in plata: optiuni de finantare convenabile

La sfarsitul lunii aprilie a fost promulgata legea darii in plata care prevede stingerea obligatiilor celor care au luat credite ipotecare sub 250.000 de euro si se gasesc in imposibilitatea de a-si mai plati ratele la banca.

Citeste mai mult

Ne mutam in casa noua. Ce vecini avem?

Fara indoiala vecinii sunt o parte din viata noastra de zi cu zi. Ei sunt o parte din procesul de socializare prin care trece fiecare dintre noi. La baza acestui proces sta interactiunea fiecaruia dintre noi cu cei din jurul nostru.

Citeste mai mult