Finantare

Apartamente in Rate direct la dezvoltator

Perioada pe care poti face ratele la dezvoltator poate ajunge pana la maxim 36 de luni. Ai nenumarate optiuni de plata a pretului locuintei dorite prin intermediul ratelor direct la dezvoltator, iar echipa noastra te va ajuta sa o alegi pe cea mai potrivita, in functie de felul in care ti-ai planificat bugetul.

Avantajele ratelor la dezvoltator:

  • nu necesita dovezi care sa ateste capacitatea de plata a clientului
  • posibilitatea ajustarii avansului (avans minim solicitat de 20% din pretul locuintei)
  • dobanda 0%
  • fara birocratie
  • asigurarea de viata nu este obligatorie
  • posibilitatea ajustarii valorii ratelor in functie de bugetul disponibil

In acest sens, ARES pune la vanzare apartamente noi cu o gama larga de oferte care includ optiunea de a accesa rate direct la dezvoltator. Aceasta este menita sa ajute pe oricine vrea sa isi cumpere un apartament nou in Bucuresti, dar evita creditele bancare si dobanzile.

Apartamentele moderne, in rate direct la Dezvoltator, din proiectele noastre pot fi achizitionate cu un avans minim de 20% si 0% dobanda si rate flexibile pe o perioada de maxim 36 de luni.

*Doar persoanele fizice pot beneficia de achizitia de locuinte in rate direct la dezvoltator.

Pentru detalii contacteaza departamentul nostru de vanzari:

Stim ca alegerea unei locuinte este foarte importanta pentru tine si familia ta. Din acest motiv venim in intampinarea nevoilor tale, in vederea achizitiei locuintei dorite, cu mai multe variante de finantare dar si cu modalitati flexibile, fara conditii de plata rigide!

Credit personalizat

Special creat de Alpha Bank Romania SA pentru finantarea persoanelor fizice care doresc achizitia unui apartament intr-unul din ansambluri; Pentru detalii suplimentare te invitam sa contactezi biroul nostru de vanzari sau sa accesezi site-ul bancii AlphaBank pentru a te documenta despre comision, conditii si avansul necesar.

Creditul Prima Casa

Acest credit poate fi o varianta accesibila in vederea achizitionarii unei locuinte in Ansamblul nostru de apartamente si a deveni proprietar intr-un ansamblu imobiliar modern.

Solicita Finantare