+40726.22.88.80
 

Green Vista, Iti doresti sa fii aici!

Green Vista, Iti doresti sa fii aici!

Green Vista, un proiect ideal pentru a incepe o viata noua cu un confort modern intr-un peisaj natural. Acest ansamblu a fost gandit pentru a satisface nevoile tuturor persoanelor care sunt in cautarea unui nou camin, motiv pentru care am creat diverse tipuri de apartamente cu privelisti impresionante.Green Vista este localizat in Nordul Capitalei, in Pipera, foarte aproape de Padurea Baneasa. Complexul dispune de 252 de apartamente de 2, 3 ,4 camere si 6 penthouse-uri, 224 de locuri de parcare subterane, 59 de locuri de parcare supraterane, loc de joaca pentru copii, in cadrul a 6 cladiri desfasurate pe 9.130 mp de teren ( 2 cladiri a cate 10 etaje si 4 cladiri a cate 9 etaje), cu o suprafata construita totala de 38.227 mp. Fiecare apartament dispune de terase intinse si ferestre mari spre o padure care te asteapta sa o admiri.

Green Vista va fi refugiul tau in apropierea orasului. Vei avea de ales dintr-o gama variata de optiuni si configuratii ce raspunde gusturilor si cerintelor tale. Insa oricum ai alege, vei gasi mereu calitatea fara compromis si cele mai inalte standarde ce atrag grupul select de oameni pe care ti-i doresti ca vecini.

Ansamblul se afla la o distanta de aproximativ 9 km de centrul Bucurestiului, 2 km de Centrul Comercial Baneasa, Brico Store, Ikea, Carrefour, 200 m pana la Soseaua de Centura, 5 km de Aeroportul Otopeni. Ai avantajele unui apartament nou, dar si o priveliste superba spre padure, aer curat si un orizont eliberat de aglomeratia blocurilor din oras. Desi zona a avut parte de cea mai spectaculoasa dezvoltare din ultimii ani, ramane in continuare un refugiu de liniste si relaxare pentru persoanele care doresc sa beneficieze de ele dupa o zi aglomerata.

Fiecare apartament din cadrul ansamblului Green Vista este confortabil si modern, realizat cu grija pentru cel mai mic detaliu. Iar toate finisajele folosite sunt de cea mai inalta calitate. In Green Vista vei avea apartamentul pe care il alegi tu si niciodata invers. Ai la dispozitie mai multe suprafete dispuse in cele mai diverse moduri. Intr-un singur complex rezidential ai numeroase optiuni, o alegi pe cea care ti se potriveste cel mai bine.

Solicita oferta

Apasarea butonului "Solicita Oferta" echivaleaza cu acceptarea termenilor si conditiilor.

Apasarea butonului "Solicita Oferta" echivaleaza cu acceptarea termenilor si conditiilor.

Apasarea butonului "Solicita Oferta" echivaleaza cu acceptarea termenilor si conditiilor.