+40754.044.948
 

Despre proiect | Noul bloc din Colentina

Poseidon Residence este un complex rezidential ce cuprinde 156 de apartamente intr-un bloc nou pe malul Lacului Plumbuita din cartierul Colentina.

Proiectul reprezinta cea mai buna alegere pentru familia moderna, care are nevoie de acces rapid din Sectorul 2 catre centrul orasului, banca, gradinita si scoala copiilor, dar si posibilitatea de a se bucura de natura oricand in Parcul Plumbuita.

Poseidon Residence propune un concept inovator de stil de viata urban, oferind spre vanzare apartamente duplex pe doua sau trei nivele, cu spatii vitrate generoase si confortul unei locuinte de tip vila. Zona de zi este astfel mai bine delimitata de zona de odihna, rezidentii beneficiind de intimitate sporita. Fiecare dintre apartamente este prevazut cu balcon partial inchis, functional in orice anotimp, avand insa si o portiune deschisa.

Cele mai multe apartamente din complexul rezidential ofera o priveliste incantatoare, datorita amplasarii pe malul lacului Plumbuita, parte integranta din parcul cu acelasi nume.

Apartamentele tip duplex sau triplex din Poseidon Residence iti ofera confortul de care ai nevoie, lumina naturala din belsug, spatiu deschis, generos. Iar datorita posibilitatilor variate de configurare a interiorului ai libertatea de a-ti crea caminul dorit.

Cladirea are un regim de inaltime S+P+16+17 retras iar apartamentele cu 1, 2, 3, 4 si 5 camere sunt realizate majoritatea in sistem duplex sau triplex.

Stim cat de importanta este libertatea ta de miscare si am proiectat complexul rezidential astfel incat sa iti punem la dispozitie parcari subterane in numar de 48, iar supraterane in numar de 122 (din care 7 duble – adica sunt 115 locuri efectiv – dar 7 sunt mai mari). In subteranul Complexului exista si 144 spatii de depozitare.

Structura cladirii este realizata din plansee de beton armat monolit care preiau fortele seismice. Proiectul Poseidon Residence se remarca si prin calitatea executiei, materialele folosite fiind in conformitate cu standardele UE.

Climatizarea apartamentelor din Poseidon Residence se realizeaza cu aparate in detenta directa, multisplit cu o unitate exterioara si 1-4 unitati interioare. Unitatile exterioare sunt montate pe balcoane in locurile cele mai putin vizibile.

Pentru climatizarea spatiilor interioare se folosesc aparate de aer conditionat cu montaj aparent tip high wall, montate in balcoane.

Cladirea este echipata cu instalatie de detectare, semnalizare, de alarmare in caz de incendiu si de stingere a incendiilor (hidranti interiori si exteriori, coloane uscate) si dar si cu mijloace de prima interventie (stingatoare).

Priveliste, spatiu generos, confortabil si modern, intimitate - Proiectul Poseidon Residence reprezinta solutia locativa perfecta pentru stilul tau de viata! Programeaza o vizita!

Avantaje 

 • Apartamente spatioase, moderne, luminoase
 • Design modern al apartamentelor, stil duplex sau triplex
 • Terase largi, functionale in orice anotimp
 • Vedere catre lacul si parcul Plumbuita
 • Lumina naturala din abundenta
 • Spatiu verde in imprejurimi
 • Folosire optima a spatiului
 • Parcare subterana si supraterana
 • Spatii pentru depozitare generoase si sigure
 • Incalzire centrala si aer conditionat
 • Modalitati flexibile de plata (credite bancare / rate direct la dezvoltator)

Localizare

Complexul rezidential Poseidon Residence este un proiect imobiliar situat in Nord Estul Capitalei in zona Colentina – Parc Tei / Lacul Plumbuita si este edificat pe un teren in suprafata de 5479mp pe strada Fabrica de Gheata nr 1. (McDonald’s Colentina) cu intrare direct din Sos Colentina;

In imediata vecinatate exista centrele comerciale: Mega Image, Carrefour Colentina, Kaufland, Veranda Mall.

Poseidon Residence este situat pe malul lacului Plumbuita, beneficiind de parcul cu acelasi nume, unde te poti bucura de natura in felul tau: la o plimbare cu copiii sau cu animalul de companie, unde te poti relaxa dupa o zi plina la birou.

Locuri de joaca pentru copii, scoli, gradinite se gasesc in  apropiere.

Mijloace de transport in comun (tramvaiul 21, autobuze 182, 682, troleibuze 66, metrou Obor).

Solicita oferta

Apasarea butonului "Solicita Oferta" echivaleaza cu acceptarea termenilor si conditiilor.

Apasarea butonului "Solicita Oferta" echivaleaza cu acceptarea termenilor si conditiilor.

Apasarea butonului "Solicita Oferta" echivaleaza cu acceptarea termenilor si conditiilor.