Servicii Imobiliare

ALPHA REAL ESTATE SERVICES SRL (“ARES”) ofera servicii imobiliare specializate de:

 • Management al Proprietatilor
 • Vanzare si inchiriere a Proprietatilor
 • Intretinere si Suport
 • Marketing si analiza a pietei imobiliare
 • Bugetare & Raportare
 • Asistenta juridica in domeniul imobiliar

Echipa ARES este formata din persoane cu experienta de peste 10 ani fiecare in domenii relevante pietei imobiliare: vanzari, constructii, financiar – bancar, consultanta si juridic.

Acest cumul de experienta din diverse domenii de activitate poate reprezenta un “game changer” pentru un dezvoltator sau investitor imobiliar, deoarece poate securiza un singur punct de contact pentru orice componenta a planului sau de afaceri.

ARES detine capabilitatile necesare pentru a asigura implementarea corespunzatoare a deciziilor managementului unui dezvoltator / investitor imobiliar in raport cu echipele de executie de pe teren. 

Istoric

Din 2013 Alpha Real Estate Services a gestionat cu succes mai multe proiecte imobiliare de mari dimensiuni din Bucuresti si Jud. Ilfov printre care :

 • Doamna Ghica Plaza (616 apartamente plus spatii comerciale)
 • Asmita Gardens (758 apartamente plus spatii comerciale)
 • Green Vista Residence – Pipera (258 apartamente)
 • Parcul Privighetorilor(119 apartamente)
 • Spatii comerciale si de depozitare de aprox 12,000 mp in Baia Mare si aprox 9,000 mp in Bistrita

Referitor la proiectele rezidentiale ARES se mandreste cu un numar de peste 500 apartamente vandute pana in decembrie 2016, vanzari realizate intr-o perioada dificila post-criza pentru apartamente de dimensiuni mari gandite in perioada de boom economic ce nu puteau fi incadrate in programul Prima Casa.

In septembrie 2014 Alpha Real Estate Services (ARES) debuteaza in administrarea unui parc logistic – Millenium Logistic Park - in Popesti Leordeni constand in 14.000 mp de hale si 56 ha teren. In 2015 ARES reuseste sa inchirieze integral hala catre chiriasi importanti precum Autonet si Sarantis si sa execute lucrarile de fit-out conform specificatiilor acestora. In 2016 se negociaza si finalizeaza vanzarea unui lot de teren de aprox 10 ha catre Romcarton iar in 2017 are loc vanzarea halei inchiriate plus 10 ha teren catre Olympian East Bucharest SRL. 

Incepand cu anul 2016 Alpha Real Estate Services (ARES) a preluat in portofoliu proiectul rezidential Poseidon Residence (156 apartamente) situat in Colentina pe malul lacului Plumbuita; compania a fost insarcinata cu rebranduirea, promovarea si finalizarea constructiei proiectului – acesta aflandu-se la momentul preluarii intr-un stadiu de aprox 60% al finalizarii constructiei; in urma unei investitii de aprox 5 milioane EURO in mai 2017 proiectul a fost finalizat integral fiind demarat procesul de vanzare al apartamentelor;

In a doua jumatate a anului 2016 Alpha Real Estate Services a demarat activitatea de administrare a cladirii de birouri Cubic Center, una din cele mai mari cladiri de birouri din zona Pipera cu o suprafata inchiriabila de aprox 28,000 mp avand chiriasi precum Agricover, Luatel, Promidea, Patria Bank, etc.

Din luna decembrie 2016 – Alpha Real Estate Services a demarat si finalizarea construirii ultimului tronson din cadrul Compexului residential Green Vista – tronson ce cuprinde 50 apartamnete – avand termen de finalizare iunie 2017;