Despre noi

Alpha Real Estate Services SRL, subsidiara a Alpha Astika Akinita AE companie membra a Alpha Bank Group, a fost infiintata in anul 1998 si ofera o gama larga de servicii specializate in domeniul imobiliar incepand cu anul 2013.

Viziune

Sa devenim prima optiune de parteneriat a dezvoltatorilor si investitorilor in domeniul imobiliar. Resursele si know-how-ul intern trebuie sa acopere cu o puternica doza de proactivitate tot spectrul de nevoi al clientilor nostrii (vanzari, tehnic, financiar, juridic si strategic). Subliniem conservarea si consolidarea reputatiei noastre prin integritate in tot ceea ce facem. 

Misiune

Rezultate: Suntem orientati catre indeplinirea obiectivelor in termenul si la nivelul de calitate solicitat. Resursele interne alocate anticipeaza tot parcursul unui proiect si iau masurile necesare pentru a diminua incertitudinea si a asigura finalizarea proiectului.

Servicii clienți: Eforturile noastre sunt indreptate cu prioritate către clienții noștri pentru a anticipa si raspunde nevoilor lor utilizand cele mai fezabile solutii tehnice, economice si juridice.

Comunicare: Prezentam informatiile intr-un mod cat mai simplu si clar astfel incat clientii nostrii sa aiba toate elementele necesare procesului de decizie. Transparenta activitatii noastre este un element esential in relatia cu clientii nostrii.

Valori

Evolutie prin onestitate

Suntem transparenti si directi. Noi credem ca intr-un parteneriat nu trebuie sa existe secrete. Credem in efortul comun pentru a gasi cea mai buna solutie. Pentru noi, sa le oferim clientilor nostri servicii imobiliare inseamna sa evoluam impreuna.

Evolutie prin inovatie

Gandim revolutionar. Chiar si atunci cand suntem pe un drum batatorit, indraznim sa redescoperim noutatea si valoarea. Nu incetam sa cautam solutii mai bune. Evoluam.

Evolutie prin flexibilitate

Fiecare client are aspiratii diferite, abordari diferite, un business diferit si o strategie care il diferentiaza de ceilalti. De aici, atitudinea noastra flexibila fata de fiecare client in parte. In esenta, flexibilitatea este primul pas spre autoperfectionare. Este pasul spre evolutie.

Evolutie prin inteligenta

In universul nostru, al serviciilor imobiliare, suntem atenti la tot ceea ce ne inconjoara si aceasta ne permite sa intuim ce urmeaza. Astfel, suntem capabili sa oferim solutii ce-i poarta pe clientii nostri cu un pas inaintea tuturor. Impreuna, evoluam.

Evolutie prin siguranta

Resursele si experienta ne permit sa ne intelegem mai bine clientii. Calitatea serviciilor noastre inseamna confortul si siguranta fiecaruia in indeplinirea obiectivelor de afaceri. Acestea sunt bazele oricarei evolutii.