Cum te pregatesti de Craciun?

Sarbatoarea Craciunului este o perioada a bucuriei, si veseliei, pe care o petreci alaturi de familie, rude, prieteni. in fiecare an impodobesti bradul si decorezi casa, pregatesti masa de ajun si cadourile pentru cei dragi, pentru a o umple cu atmosfera magica a Craciunului.

Iti propunem cateva idei de infrumusetare, usoare si rapide, pentru casa ta, care ne dorim sa te ajute:

  1. Foloseste-te de sistemele de iluminare pe care le ai in dotare pentru Craciun (de preferat monocrome) si instaleaza-le pe tocul de la usa sau ornamenteaza tavanul folosindu-te de banda adeziva sau scotch. De asemenea, poti sa construiesti diferite figurine din ele, spre bucuria copiilor.
  2. Surprinde-ti familia si prietenii cu o mireasma de scortisoara, portocala, crengi de brad, conuri pe care le poti aranja pe o farfurie tematica sau intr-un cosulet care sa permita mirosului sa se disipe in toate incaperile sau plaseaza cate un aranjament mic in fiecare camera. 
  3. Aplica pe perete sau pe geam crengute de brad si ornamenteaza-le cu diferite decoratiuni, poti chiar sa fii creativ si sa inlocuiesti globurile cu pozele preferate, stickere amuzante sau margele/bijuterii pe care nu le mai folosesti.
  4. Daca vrei sa te relaxezi si sa-ti confectionezi singur ornamentele, poti crea origami care se vor potrivi oricarui aranjament tematic si oricarui cadru. Poti face de la coronite de Craciun pana la cuburi colorate pe care sa le agati in brad cu o funda rosie. Daca ai o familie numeroasa, ii poti implica si pe ei, iar cei mici vor fi cu siguranta incantati.

Acestea sunt doar cateva din ideile pe care le poti folosi pentru decorarea casei tale, dar cu putina creativitate poti concepe idei prin care vei starni admiratie si apreciere. Poti urmari canale de youtube de tipul Do-it-yourself care te vor ajuta.

Stim cu totii ca cel mai frumos Craciun este cel petrecut la tine acasa alaturi de cei dragi. Daca nu ai apucat sa achizitionezi un apartament, dar te tenteaza ideea, ansamblul rezidential Doamna Ghica Plaza dispune de apartamente cu 3 camere, spatioase, de peste 80 metri patrati, la preturi avantajoase si mai mult de atat ai si posibilitatea de achizitionare a apartamentului cu rate la dezvoltator. Ce cadou poate sa fie mai frumos, decat propria casa? Intra aici si afla mai multe despre oferta Doamna Ghica Plaza.

sarbatoreste Craciunul la tine acasa!

Sarbatori fericite!

Solicita oferta

Apasarea butonului "Solicita Oferta" echivaleaza cu acceptarea termenilor si conditiilor.

Apasarea butonului "Solicita Oferta" echivaleaza cu acceptarea termenilor si conditiilor.

Apasarea butonului "Solicita Oferta" echivaleaza cu acceptarea termenilor si conditiilor.