De ce sa alegi un Apartament Duplex in Bucuresti?

Ce inseamna confortul pentru tine si familia ta? Dincolo de o definitie impersonala din dictionar, confortul reprezinta un echilibru intre materiale, lumina, impartire necesare pentru a transforma un spatiu in „acasa”, intim si plin de caldura.

Un apartament duplex este format din doua apartamente unite pe verticala in care accesul se face prin intermediul unei scari interioare. Spatiul este compartimentat ca o vila cu etaj, si are de regula, living, bucatarie, baie la etajul inferior si dormitoare si baie la etajul superior.

Apartamentele duplex beneficiaza de terase mari, functionale in orice anotimp, cu o portiune inchisa si una deschisa.

Care sunt avantajele unui duplex fata de un apartament?

Mai mult spatiu. Duplexul iti ofera o suprafata mai generoasa fata de apartamente mai ales in zona de bucatarie si baie.

Mai mult confort. Intr-un duplex zona de zi, unde iti petreci timpul alaturi de cei dragi, este delimitata de zona de relaxare si odihna, prin pozitionare la nivele diferite. Accesul se face printr-o scara interioara. Astfel, locuinta ta are farmecul si beneficiile unui case cu etaj.

Camere luminoase. Duplexurile au camere cu spatii vitrate mari, care asigura lumina naturala din belsug.

Amenajare. Un duplex poate fi amenajat cu usurinta in functie de nevoile si preferintele tale, beneficiind de numeroase spatii de depozitare. De asemenea, ai la dispozitie un dressing.

Terase. Duplexul are blacon generos, cu o parte inchisa si una deschisa pentru ca tu iti savurezi cafeaua preferata in timp ce te bucuri de o priveliste minunata. In Poseidon Residence apartamentele duplex beneficiaza de priveliste catre lacul Plumbuita din parcul cu acelasi nume.

Locatie. Apartamentele duplex sunt, de regula, pozitionate in zone centrale, aproape de punctele de interes. In acest fel, te bucuri de confortul locuirii intr-o vila cu etaj dar esti, in acelasi timp, aproape de tot ce conteaza pentru tine: scoala sau gradinita copiilor, biroul, banca, supermarketuri.

Comunitate. Alege sa locuiesti alaturi de oameni ca tine: tineri si creativi! Apartamentele tip duplex sunt, de regula, situate in ansambluri rezidentiale moderne, aproape de parcuri si sunt alegerea perfecta pentru familiile numeroase, cu un stil de viata activ pentru care spatiul si confortul sunt importante.

Tu stii si alte avantaje ale locuirii intr-un apartament duplex?

Solicita oferta

Apasarea butonului "Solicita Oferta" echivaleaza cu acceptarea termenilor si conditiilor.

Apasarea butonului "Solicita Oferta" echivaleaza cu acceptarea termenilor si conditiilor.

Apasarea butonului "Solicita Oferta" echivaleaza cu acceptarea termenilor si conditiilor.