Bonus: cum sa economisesti energie

In sfarsit te-ai mutat. Poate ai avut mult de suferit, te-ai lovit de diferite bariere si nu stiai cum o sa treci peste. Dar iata ca ai reusit! Poti sa spui “acasa” unui loc modern si primitor in care te vei bucura de multe momente frumoase.

Asa ca, te-ai decis ce electrocasnice vor fi potrivite noii tale case? Lasa-ne sa te ajutam noi.

Poate vei avea nevoie de:

  1.  Masina de spalat este elementara intr-o casa noua, dar si o mare consumatoare de energie. La ce sa fii atent cand cumperi o masina de spalat: Sa aiba o clasa cat mai eficienta in raportul calitate/nivel de consum (orientativ, clasa A+++++ este cea mai eficienta) Sa aiba display LCD pentru un control mai bun al setarilor Tehnnologia Eco Bubble – un aliat al spalarii eficiente, aceasta amestecand inainte detergentul cu aer, generand bule de spuma pentru o spalare in profunzime Capacitatea de incarcare (cele mai mari sunt cele de 9kg) Cate rotatii pe minut are – RPM ajuta la uscarea rufelor la sfarsitul ciclului (1400 RPM este maximul pe care il poate atinge) Cat de silentioasa este – gasesti pe piata modele cu tehnologia Super Silent Modele (cu tehnologia AEG Inverter) care te instiinteaza de cat detergent este nevoie in functie de cantitatea de rufe (in felul acesta economisesti detergent)
  2. Gatesti sau nu, cu siguranta ai nevoie de un Frigider – cand cumperi un frigider ar trebui sa iei in considerare mai multe aspecte: daca ai o familie numeroasa, daca esti genul care gateste mult sau daca obisnuiesti sa cumperi multe produse dozeaza dimensiunea acestui aparat electrocasnic dupa necesitati. Alege sa aiba: – Sistem de dezghetare automata sau de tipul “no frost” – Protectie antibacteriana – acoperirea peretilor cu o solutie de ioni de argint – Consum redus de energie
  3. Aragaz – daca esti pasionat/a de gatit, s-ar putea sa ai nevoie de o plita si cuptor. Daca esti genul care improvizeaza, nu vei avea nevoie decat de o plita sau doar de un cuptor. Este de preferat: Sa aiba ochiurile dispuse in colturi, nu in cruce Sa aiba gratar din fonta, nu emailat lucios Cuptorul sa aiba lumina in interior, Ventilator – ajuta la unele preparate Exista multe optiuni pe piata, alimentate cu gaz sau cu energie electrica, cert este ca foarte multe optiuni sunt prietenoase cu mediul si un consum mic.
  4. Indiferent daca faci singur curatenie sau ai ajutoare, un Aspirator este foarte util in acest proces de intretinere a propriei locuinte – daca vei avea multe covoare sau stii ca la vechea casa era o bataie de cap curatarea podelelor, fie din faianta sau parchet, un aspirator cu aburi ar fi cea mai buna idee. Va curata usor si rapid, fara prea mult efort. Aspiratorul cu sistemul de curatare Aqua Cyclone va fi aliatul tau de incredere. In plus are si un consum mic de energie.

Ca sa poti sa economisesti cat mai multa energie, iata cateva idei care te vor ajuta:

Smart Lighting – exista un sistem LED wireless prin care modifici lumina ambientala in functie de nevoi si gestionezi consumul de curent din orice incapere ai fi. Electronice Smart – ai control asupra consumului de curent si ai flexibilitatea sa il opresti cand nu esti acasa. Becuri ecologice – se gasesc foarte usor si desi costul lor poate parea mai mare decat a celor cu care ne-am obisnuit, viata lor este mai lunga. Cand nu este necesar sa folositi aparatura electrocasnica, scoateti-o din priza! Veti consuma cu pana la 10% mai putina energie electrica.

Cel mai important este sa te simti ca acasa in casa ta si sa o amenajezi conform gusturilor si nevoilor tale.

Solicita oferta

Apasarea butonului "Solicita Oferta" echivaleaza cu acceptarea termenilor si conditiilor.

Apasarea butonului "Solicita Oferta" echivaleaza cu acceptarea termenilor si conditiilor.

Apasarea butonului "Solicita Oferta" echivaleaza cu acceptarea termenilor si conditiilor.