Locul de joaca – ce trebuie sa stii atunci cand te muti

Draga viitor locuitor al complexului nostru de apartamente,

Pentru ca poate ai sau vei avea in viitorul apropiat un copil care va avea nevoie de un loc unde sa-si consume energia, unde sa-si faca prieteni si unde sa se descopere, consideram ca un loc de joaca in apropierea casei este foarte util. Doamna Ghica Plaza s-a gandit de la inceput la acest aspect si ofera familiilor cu copii un loc de joaca in incinta ansamblului de locuinte.

O sa te scapam si de grija supravegherii lui pentru ca iti poti urmari copilul chiar de la balcon, fara ca el sa stie, iar faptul ca se afla dincolo de zona de securitate, in imediata apropriere a punctului de control, functional 24/24 iti ofera un plus de siguranta. Locul de joaca din complex este dotat cu tobogane, leagane si alte jucarii cu care copilul tau sa experimenteze cat mai mult si sa-si consume vivacitatea specifica. Iti amintesti si tu cat de importanta era in copilarie intalnirea zilnica cu prietenii tai in fata blocului sau in curte. Si noi ne amintim, asa ca am conceput acest spatiu in ansamblul rezidential ca sa cream confort atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.

Stiam de la inceput ca parintii se vor bucura daca isi vor sti copiii jucandu-se linistiti in proximitatea casei si ca se vor bucura sa ajunga mai usor la locul de joaca. De asemenea, stim ca joaca in aer liber are cateva beneficii:

  •     Copiii se exprima mai usor emotional cand se joaca in aer liber
  •     Copiii care isi petrec timpul de joaca in aer liber nu ajung sa dezvolte fobii
  •     Devin autonomi
  •     Joaca in aer liber dezvolta competente cognitive si motorii
  •     Creativitatea si imaginatia sunt stimulate prin joaca intr-un grup de amici
  •     Copiii pot invata sa comunice cu ceilalti mai repede

Asa ca, lasa-ti copilul sa exploreze si sa isi dezvolte relatii sociale, sa invete cum sa interactioneze cu alte personae si sa isi exprime liber emotiile alaturi de alti copii.

Pe langa beneficiile sociale si emotionale, locul de joaca contribuie la dezvoltarea fizica sanatoasa si armonioasa a copilului si scade sansa de aparitie a bolilor de tot felul.

Cu drag,

Doamna Ghica Plaza, ansamblul tau rezidential

Solicita oferta

Apasarea butonului "Solicita Oferta" echivaleaza cu acceptarea termenilor si conditiilor.

Apasarea butonului "Solicita Oferta" echivaleaza cu acceptarea termenilor si conditiilor.

Apasarea butonului "Solicita Oferta" echivaleaza cu acceptarea termenilor si conditiilor.