Darea in plata: optiuni de finantare convenabile

La sfarsitul lunii aprilie a fost promulgata legea darii in plata care prevede stingerea obligatiilor celor care au luat credite ipotecare sub 250.000 de euro si se gasesc in imposibilitatea de a-si mai plati ratele la banca. Ca urmare a acestui fapt, bancile au luat deja masuri de siguranta impotriva fluctuatiilor pe termen lung ale pietei si solicita romanilor care vor sa acceseze credite ipotecare avansuri de pana la 40%.

Ce alte optiuni de finantare exista?

Ratele la dezvoltator sunt o optiune foarte dorita in randul celor care vor sa isi cumpere o casa, in primul rand pentru ca se percep avansuri foarte mici si se pot muta imediat ce achita acest avans. Acesta forma de finantare a aparut in contextul crizei financiare, cand a inlocuit creditele ipotecare, ce devenisera din ce in ce mai rare printre produsele bancare.

Ratele la dezvoltator te scutesc de documentele necesare pentru a dovedi capacitatea de a plati creditul, ai acces facil la finantare fata de accesarea un credit standard, iar avansul se poate negocia in limita clauzelor contractului. In plus, dobanda este foarte mica sau chiar zero, birocratia este redusa si nu esti obligat sa platesti asigurarea de viata sau cea pe imobil. Astfel ai toate premisele sa alegi ratele la dezvoltator in loc de creditul standard.

Daca te-ai decis sa-ti cumperi o casa si vrei sa eviti procesul complicat si stresul implicit, complexul rezidential Doamna Ghica Plaza pune la vanzare apartamente cu cele mai avantajoase rate la dezvoltator, doar 15% avans la cumparare si 0% dobanda.

 

Solicita oferta

Apasarea butonului "Solicita Oferta" echivaleaza cu acceptarea termenilor si conditiilor.

Apasarea butonului "Solicita Oferta" echivaleaza cu acceptarea termenilor si conditiilor.

Apasarea butonului "Solicita Oferta" echivaleaza cu acceptarea termenilor si conditiilor.