Ai o debara? Profita de ea!

Ai o debara si nu stii cum sa profiti de asta?

Inca din cele mai vechi timpuri se stie ca exista un loc obscur si neprietenos in casele noastre unde nimeni nu se aventureaza prea des sa intre de teama sa nu se prabuseasca lucrurile aruncate rapid in diverse colturi alea camerei. Debaraua, camera in care orice borcan de dulceata, cutie cu lucruri vechi, incaltaminte isi are locul. Astazi vom face putina ordine acolo prin 4 sfaturi simple de organizare:

Pentru ca in debara important este sa depozitezi cat mai multe, incearca sa folosesti tot spatiul peretelui. Profita de asta si instaleaza un cuier cu carlig de care poti agata un geamantan, pungi cu diverse lucruri sau chiar un scaun pliabil. Cuierul poate fi folosit si pe spatele usii, in care se poate agata un suport pentru lucruri marunte, unelte sau produse de curatare. De asemenea, pe usa poate fi instalata o etajera pentru pantofi pe care o gasiti pe http://happymax.ro/ la reducere.

Borcanele cu dulceata sau compotul trebuie sa aiba un loc aparte, de aceea poti amenaja rafturi de lemn cu margine protectoare, astfel incat sa nu existe sansa de a cadea. Poti achizitiona rafturi incepand cu 30 de lei de la Ikea si Jysk.

Nicio debara nu scapa fara o etajera in care sa depozitezi cutiile destinate diferitelor obiecte. Gasesti cutii de plastic incepand de la 3 lei la Jysk, pe care poti sa lipesti stickere ca sa gasesti usor ceea ce cauti.

Daca detii multe sticle de vin pentru care nu ai un loc special, debaraua poate fi una din optiunile de depozitare, mai ales ca este un loc intunecat, propice sticlelor de vin. Foloseste cutii de carton tubulare pentru a oferi stabilitate si siguranta.

Daca aceste idei iti surad, poti incepe de acum sa scoti toate lucrurile din debara pentru a profita de spatiul pe care il ai la dispozitie! Pentru mai multe ponturi despre amenajarea si decorarea casei tale citeste si Trucuri pentru amenajarea unui apartament mic.

Solicita oferta

Apasarea butonului "Solicita Oferta" echivaleaza cu acceptarea termenilor si conditiilor.

Apasarea butonului "Solicita Oferta" echivaleaza cu acceptarea termenilor si conditiilor.

Apasarea butonului "Solicita Oferta" echivaleaza cu acceptarea termenilor si conditiilor.