5 idei de amenajare a unui balcon de poveste

Daca te gandesti serios sa-ti cumperi un apartament, Doamna Ghica Plaza este complexul rezidential al carui design de apartament este conceput astfel incat sa ofere balcoane cu suprafete mai mari decat apartamentele normale. Vei avea astfel ocazia sa iti amenajezi balconul imbinand 2 sau 3 functiuni ale spatiului, prin design si decoratiuni de exterior. In aceste balcoane poti aplica cu usurinta orice idee de amenajare si decorare si iti poti lasa creativitatea sa se manifeste.

Cand decidem sa locuim la bloc, realizam ca ne place sa avem un colt de natura chiar langa sufrageria noastra. Dar cine spune ca nu ne putem indeplini dorinta, chiar intr-un apartament? Balconul este unul din locurile pe care le putem transforma in spatiu de relaxare in care vrem sa ne bucuram dupa o zi obositoare, indiferent ca avem un balcon mic sau unul generos. Inainte de a amenaja balconul intr-un spatiu de depozitare, plin cu lucruri pe care nu le mai folosesti gandeste-te de 2 ori inainte.Iata 5 idei practice pentru amenajarea balconului pe care le poti pune in practica usor, mai ales ca putem sa ne jucam cu decoratiuni de exterior, flori si ghivece, designul acestuia putand sa scoata la lumina talente de care nu stiai.

 1.Poti incepe prin a vopsi peretii balconului in culori inspirate din natura: verde, maro pamantiu, gri sobolan, gri deschis care sunt gata sa gazduiasca cele mai frumoase flori agatatoare: hortesia cataratoare, glicina, iedera si clematis si chiar bete de bambus pe care le gasesti cu usurinta pe site-uri de profil.

2.In ceea ce priveste mobila pe care o poti folosi intr-un balcon mic de apartament, variantele de a-l decora sunt diversificate. Opteaza pentru un leagan de lemn, pe care poti arunca cateva perne confortabile si poate deveni un loc ideal pentru a citi, medita sau pur si simplu pentru a te bucura de un vin bun. O alta optiune este hamacul, mai greu de asamblat, dar nu imposibil. In plus, il poti demonta sau agata oricand, pentru a personaliza spatiul in functie de nevoi.

3.Daca balconul dumneavoastra nu permite decorarea lui cu un hamac sau un leagan de lemn, o canapea rectangulara din ratan sau rachita este perfecta pentru a primi prietenii intr-un loc minunat. Sezlongurile sunt decoratiunile perfecte pentru zilele toride in care vrei sa te relaxezi la soare chiar pe balconul tau. Daca iti imaginezi ca acestea nu pot incapea in spatiul disponibil, afla ca exista modele special concepute pentru balcoane mici. Mai mult, acestea pot inlocui, ca obiect de decoratiune, cu usurinta scaunele banale si sunt usor de strans si depozitat.

4.In cazul in care va doriti totusi sa depozitezi lucruri pe balcon, o etajera din fier forjat sau lemn este ideala pentru un balcon mic modern. Poti folosi cutii care imita materialele naturale ca sa ascundeti lucrurile inestetice. O alta optiune de design, usor de realizat, este crearea unei etajere din lemn intr-un colt al balconului pentru a salva spatiu.

5.Decoratiunile ofera versatilitate si adaptabilitate la stilul balconului in functie de preferintele tale: stilul boho, art nouveau, american, art deco, chinezesc,shabby chic, frantuzesc sau zen. Acestea inseamna decorarea cu paturi colorate si perne multicolore, lampi cu gaz sau beculete unicolore, flori si ghivece din lemn sau teracota.

Solicita oferta

Apasarea butonului "Solicita Oferta" echivaleaza cu acceptarea termenilor si conditiilor.

Apasarea butonului "Solicita Oferta" echivaleaza cu acceptarea termenilor si conditiilor.

Apasarea butonului "Solicita Oferta" echivaleaza cu acceptarea termenilor si conditiilor.