10 beneficii + Avantaje tehnice ansamblu rezidential

Revenim cu alte detalii de care trebuie sa te preocupi cand te muti intr-un apartament nou. Fii precaut si intereseaza-te ce facilitati tehnice are cladirea sau ansamblul rezidential, pentru a-ti optimiza timpul cat mai eficient. Doamna Ghica Plaza ofera: – Incinta pazita si supravegheata video. – Spatii comerciale in incinta proiectului la parterul blocurilor: supermarket MegaImage spalatorie ecologica clinica medicala magazine de mobila – Iluminat economic al spatiilor comune din fiecare bloc, actionat prin senzori de miscare. – Contorizare utilitati individual pentru fiecare apartament (energie termica, consum apa calda/rece, energie electrica si gaze naturale). – Sistem de securitate la incendiu, inclusiv autorizatie SSI. – Lifturi electrice de mare viteza.

Despre sistemele de incalzire

Sistem de incalzire centralizata, cu doua cazane de mare putere Viesmann, si contorizare individuala pe fiecare apartament. Incalzirea in interiorul apartamentelor se realizeaza cu radiatoare din otel, iar distributia agentului termic se realizeaza prin intermediul conductelor pozate in sapa. Pentru prepararea apei calde de consum menajer s-a folosit sistem centralizat pentru economisire de energie. Prepararea apei calde de consum menajer este realizata prin intermediul schimbatoarelor de caldura si a rezervoarelor de stocare, iar contorizarea se realizeaza individual pe fiecare apartament.

Despre generatoarele de curent

Generatoare de curent cu motoare diesel Volvo, prevazute pentru cazurile de intrerupere accidentala a energiei electrice. Generatoarele functioneaza cu combustibil lichid motorina, si asigura in caz de avarie functionarea instalatiilor vitale: ascensoare, adaposturi de protectie civila, instalatii de prevenire si stingere a incendiilor, instalatii de detectare si semnalizare incendii, instalatii de presurizare culoare de evacuare, instalatii de desfumare subsoluri.

Despre sistemele de iluminat

Iluminat spatii comune actionate prin intermediul senzorilor de prezenta miscare, pentru economisire de energie. De asemenea ansamblul este prevazut cu instalatii automate de iluminat de siguranta pentru indicarea sensurilor de evacuare in caz de intrerupere a energiei electrice.

Despre paza si securitate

Paza si securitate in ansamblu realizat prin intermediul societatilor agrementate. De asemenea ansamblul este prevazut in zonele de acces in imobil, cu sistem centralizat de supraveghere video cu camere de filmat cu rezolutie inalta.

Fii unul dintre cei care se bucura de aceste facilitati!

Solicita oferta

Apasarea butonului "Solicita Oferta" echivaleaza cu acceptarea termenilor si conditiilor.

Apasarea butonului "Solicita Oferta" echivaleaza cu acceptarea termenilor si conditiilor.

Apasarea butonului "Solicita Oferta" echivaleaza cu acceptarea termenilor si conditiilor.